Frk. Stokkefot på flyttefot

Nå er det snart to måneder siden forrige gang jeg skrev noe, og siden sist har jeg altså gjort bergenser av meg. Det skjedde for fem dager siden, og jeg lover dyrt og hellig at jeg skal holde på Oslo-dialekta (kanskje bortsett fra når jeg er på byen, litt på samme måte som at når man er på byen i Køben så snakker man dansk). Jeg har også lovt at jeg skal bli flinkere til å blogge, sånn at de der hjemme kan vite at jeg lever, så here goes (vi får se hvor lenge det varer).

Idag er det torsdag, og det er endelig mulig å bevege seg fra sofaen i stua, til senga, til badet og til gangen uten å måtte klatre over pappesker, mye takket være at jeg har vært aleine hjemme om dagene mens Anders har vært på skolen, så jeg har hatt mye tid til å pakke ut. Nåja, det er fortsatt rotete her, vi har noe mellom 10 og 20 tomme pappesker stående mellom spisebordet og bokhylla, og vi har fortsatt noen fulle pappesker stående fordi vi har så mange bøker og filmer at vi trenger flere hyller for å kunne pakke ut. Dessuten mangler vi klesskap, og venter på at utleiern skal rydde plass i boden vår, så soveromsgulvet er fullt av klær, telt og soveposer. Etter noen dager som effektiv husmor nyter jeg nå muligheten til å gjøre absolutt ingenting i påvente av bod-, hylle- og skapplass, fyrer i peisen og tar livet max med ro fram til første dag i ny-jobb neste mandag.

Uansett, det er ikke så mye å skrive om, kjøreturen til Bergen gikk smertefritt, og takket være gode hjelpere var det fort gjort å pakke flyttelass både ut og inn av bilen. De siste dagene har som sagt bestått av utpakking, og februar gikk stort sett med til pakking og vasking av gamle-leiligheta. Og fordi jeg vet alle lurer på hvordan leiligheta ser ut; her er bilder av de delene som er ryddige nok til å kunne legges ut på internett:

Stua sett fra kjøkkendøra:

Stua fra pappeskerotet ved bokhylla:

Kjøkkenet:

Utsikta fra stuevinduet (hadde det ikke vært for at Bergen er tåkete idag (igjen), hadde man sett toppen av Ulriken, men man må visst nøye seg med den nederste halvdelen):

Full zoom gjennom skittent vindu, crappy bilde, men poenget er: vi har snøklokker i hagen!

Ethvert velmøblert hjem må selvfølgelig ha en didgeridoo på kjøkkenet:

Reklamer

Om stokkefot

Bokorm, musikkhører, filmseer, tegneserierleser, sosionom, kattepus, laktoseintollerant, kreativ, barfot, ryddig, kaotisk, venn, kjæreste, datter, søster, Stokkefot. Vis alle innlegg av stokkefot

8 responses to “Frk. Stokkefot på flyttefot

 • hanna

  Yey for at du endelig er i bergen! Yey for venner!

 • metallicatrollet

  ÅH, det ser KJEMPEFINT ut. Gleder meg til å se mer – og ikke minst å se det «på ordentlig». 😀 Og, at du blogger litt mer enn før synes jeg skal være påbudt. Savner deg jo kjempemasse, bare fordi jeg vet du er så langt unna. Vræl. 🙂 ❤

 • morradi

  Liker den dingsten på kjøkkenet, og liker at du lover å blogge mer 🙂

 • Hilde

  Så hyggelig å se livstegn fra deg. Hadde gitt opp bloggen, men skal nå sjekke jevnlig igjen. Flottere leilighet enn jeg hadde innbilt meg. Kult! Klem fra tante Hilde

  • stokkefot

   Jeg regner med at det blir noen fjellturer i løpet av våren, så jeg skal hvertfall prøve å få lagt ut litt bilder fra det. 🙂 Leiligheta er helt super, jeg stortrives allerede!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: