Til mamma, pappa og julenissen

Jeg tror egentlig jeg har blitt så gammel nå at jeg ikke får så mange gaver, og at gavene mine fra nå av kommer til å bestå av konfekt, telys og gulrotskrellere, men sannheten er at jeg har alt jeg trenger, og jeg trenger overhode ikke pyntegjenstander, og til jul ønsker jeg meg tidsfordriv.

Siden i sommer har jeg sett alle filmene i filmsamlinga mi minst en gang, jeg trenger noe nytt. Jeg er veldig glad i Disney-klassikere (De må ha norsk tale, ellers mister de hele nostalgi-verdien. Sverdet i stenen, Tornerose, Aristokattene, Pocahontas, Skjønnheten og udyret, Taran og den sorte gryte, og Svaneprinsessen er de jeg ønsker meg aller mest. De har alle utenom Svaneprinsessen til salgs på Platekompaniet nå.) og chickflicks (Love Actually og sånne britiske filmer med handling på 1700- og 1800-tallet og 1920-tallet med flosshatter og Keira Knightley i hovedrollen) på søndager – det må være snilt mot hodet og nervene, liksom.

Til vanlig liker jeg: American Beauty, Jeg er Dina, Star Wars complete saga blue ray-boksen, Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter, Pippi Langstrømpe (evt Astrid Lindgrens vidunderlige verden-boksen), Californication, Tarantino, gangsterfilmer og filmer hvor du vet akkurat hva som kommer til å skje, men så skjer noe helt annet. Det aller viktigste er at filmene kan byttes, sånn i tilfelle jeg får to eksemplarer.

Jeg blir også innmari glad for cder. Du kan se her hva jeg hører på for tiden. Jeg ønsker meg så mye musikk at jeg ikke klarer å plukke ut noe til en liste, men jeg synes det er veldig gøy å pakke opp og bli overraska, og jeg elsker at folk anbefaler meg musikk de liker selv. Igjen: sørg for at de kan byttes. Jeg har allerede to eksemplarer av Karpe Diem – Fire Vegger.

For en gangs skyld har jeg ingen spesifikke bokønsker (Det eneste jeg ønsker meg er «Dette er mine gamle dager» i pocketversjon, men den finnes fortsatt bare i hardback.), men jeg er glad i å lese generasjonsromaner (gjerne fra land langt unna, jeg er for eksempel veldig glad i Balansekunst og Huset ved moskeen) og oppvekstromaner om helt vanlige, litt fucka nordmenn (Hvite Niggere og bøkene om Jarle Klepp). Overrask meg gjerne, men legg ved kvittering eller byttelapp. Og det må være pocket, for jeg hater hardback!

Nå som jeg er ferdig med skolegang og lever en tanketom (neida) hverdag som arbeidstaker trenger jeg noe for å holde intellektet ved like: Trivial pursuit (ikke den der umulige mester-versjonen, men veldig gjerne den versjonen for oss vanlige dødelige), Letra mix og Scrabble. (Eventuelt Donald-kryssord)

Og sånn for å unngå at jeg husker tp-svarene fra gang til gang, og at Disney-klassikerne støver ned i hylla: Jeg er glad i rødvin, hvitvin (ikke for søt) og lettdrikkelig whiskey.

Reklamer

Om stokkefot

Bokorm, musikkhører, filmseer, tegneserierleser, sosionom, kattepus, laktoseintollerant, kreativ, barfot, ryddig, kaotisk, venn, kjæreste, datter, søster, Stokkefot. Vis alle innlegg av stokkefot

6 responses to “Til mamma, pappa og julenissen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: